3 миниатюрни картички за КП №8












Този път реших да пробвам техниката на квилинга.Такова удоволствие е да навиваш хартийки,но аз като за начало изпробвах най-простите начини,затова и картичките са малко по-простички.

НОВО предизвикателство от Двете елши!



Незная доколко тази картичка отговаря на условието,но реших да опитам да направя такава.Доста съм далеч от Ирландия и да си призная честно идея си нямах какво точно да сложа на картичката.Рових се в интернет и попаднах на онези зли човечета,които си пазят златото и изпълняват три желания.Да,обаче моето човече хич не ми прилича на толкова злобно,а напротив,толкова е сладко,че веднага си го избрах.Дано поне мъничко да съм се доближила да темата.

Една картичка за две предизвикателства

Такава нестандартна форма си избрах за седмото предизвикателство на картичкофуриите и мисля,че ще стане и за шестото на крейзитата.



Отивам при картичкофурийките и при лудичките.

Картичка с роза

Ами, това ми дойде като просветление набързо.
Просто се опитвах да направя онези чудни розички,които Ivolina е пуснала в блога си.
Мисля си дали ще е подходяща за Лудичкото предизвикателство?
Най-добре да пробвам и ще видя.

Предизвикателство №6 - Пролет

Тази седмица Двете елши ни предизвикват с една прекрасна тема - Пролет.Затова и отивам да се запиша при Картичкофурийките.
И понеже отдавна си харесах тази картинка,реших с нея да направя и картичката.Пролетта настъпва бавно,но явно,слънцето пече с малко по-топли лъчи,песента на птичките вече е по-жизнена и весела,снегът се топи и всичко разцъфва,а под снежната пелена се подават първите кокиченца.

Честит празник,българи!

Това не е картичка,но пак е излязло от моите ръце.
С тази торта искам да ви честитя празника и нека направим от България прекрасно кътче за живеене.

Награда

Преди няколко дни,едно много талантливо момиче,Вероника ме удостои с тази награда:



И понеже, аз от своя страна,също трябва да предам тази награда на 10 блога,трудно ми е да определя кого точно да избера.Харесвам всички и знам,че те също я заслужават.

Затова,нека всички,които прочетат тази публикация си вземат наградката от мен,с радост и с открито сърце я споделям с вас.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

Картичка на тема "Движение и промяна"

Пропуснах предизвикателството на Картичкофуриите,може би щях да пропусна и това на Крейзито,но тази сутрин внезапно ме осени тази идея /благодаря на една добра приятелка/.
Надявам се,че не съм закъсняла,бързах,справих се за има,няма 15 мин.Не е нищо особено,цветовете са бледи,но искам да разберете посланието ми.
Подарявам я виртуално на всички,които са далеч,нека се върнат и да направим България прекрасно място за живеене.Честит празник!